یادداشت هایی لازم در زمینه طرح توجیهی کسب و کار

یادداشت هایی لازم در زمینه طرح توجیهی کسب و کار

یادداشت هایی لازم در زمینه طرح توجیهی کسب و کار

Blog Article

اگر یک کسبوکار نوپا هستید احتمالا هنوز به مرحله سوددهی نرسیدهاید و باید در ازای جذب سرمایه، بخشی از سهام شرکت را بفروشید. پس باید این نکته را در نظر داشته باشید که بعضی از سرمایهگذارانی که سهام شرکت را میخرند، انتظار دارند در تصمیمات مهم شرکت نقش داشته باشند.

خلاصه اجرایی اولین بخش در طرح توجیهی شما است، باید آن را در آخر بنویسید. هنگامی که آماده نگارش این بخش هستید، توصیه میکنیم مشکل (یا نیاز بازار) را که قصد حل آن را دارید، راه حل خود برای مصرف کنندگان، مروری بر بنیانگذاران و/یا مالکان، و جزئیات کلیدی مالی را خلاصه کنید.

شما همچنین باید یک برنامه بازاریابی بر اساس زمینه کسب و کار خود بنویسید.

این شامل تعیین مشتریان هدف شما، درک اینکه چه چیزی باعث می شود آنها را انتخاب کنید، و چگونگی دستیابی به آنها از طریق کمپین های بازاریابی را شامل می شود.

درست است که تاریخچه نویسی کمی سخت است اما با وصل کردن چند نقطه اصلی به هم، میتوانید یک تاریخچه بینقص بنویسید. این نقطههای اصلی شامل این موارد هستند:

تا به حال برایتان پیش آمده که بدون داشتن مقصد، مسیر و نقشه راه، دل به جاده بزنید؟ مطمئنا هیچ سفری را بدون مشخص کردن مقصد و مسیر شروع نمیکنید!

در برخی موارد، نتیجه برنامه ریزی شما این خواهد بود که سرمایه گذاری را در جدول قرار دهید. و ممکن است با یک سرمایه گذاری متفاوت پیش بروید که ممکن است شانس بیشتری برای موفقیت داشته باشد.

بنابراین در این مقاله میخواهیم همه جزئیات نوشتن یک بیزینس پلن کسبوکار را بررسی کنیم.

برای بیزینس پلن خود طرحی انتخاب نمایید که از نظر بصری جذاب باشد و متناسب با نیازهای خاص شما باشد.

چه بخواهید محصولی را طراحی کنید و چه خدمتی ارائه دهید ، اینجاست که آن را به جهانیان می فروش ویژهید.

هدف ساختن یک طرح تجاری گسترده نیست، بلکه یک طرح تجاری "ناب" است که بتوان آن را بر اساس بازخورد مشتری تغییر داد و سپس در فواصل زمانی منظم مجدداً ارزیابی کرد تا زمانی که به پتانسیل بازار برسد – یا شکست نمونه بیزینس پلن تکمیل شده بخورد.

مثلا اگر شما بخواهید ابعاد کلی یک طرح را در یک صفحه به صورت خیلی خلاصه برای فردی تشریح نمایید.

طرح بازاریابی حاوی برنامه به صراط مستقیمی شرکت در حوزه بازاریابی,فروش, تبلیغات, برندسازی, منابع و بودجهبندی هرکدام از موارد در یک بازه زمانی مشخص است.

نکته مهم دیگر این است که اهداف شما باید هوشمند باشند. اهداف هوشمند این ویژگیها را دارند:

Report this page